Logo 4 Paws Motion

De webshop van 4 Paws Motion

Ik ben holistisch sporttherapeut voor honden en eigenaresse van 6 geweldige zeer actieve werk en sporthonden. Ik kan een heel verhaal vertellen over wie ik ben en wat ik doe, maar dat kunt nu lezen op de website https://4pawsmotion.nl/over-mij/

In 2021 ben ik 4 Paws Motion gestart. Mijn doel voor 4 Paws Motion is: een holistisch sportcentrum voor honden op het gebied van massage, osteopathie en sport begeleiding. De massage en sportbegeleiding heb ik al gerealiseerd, voor de osteopathie moeten we nog even studeren.

Tijdens mijn opleidingen, consulten en eigen activiteiten kom ik steeds meer te weten over hoe het hondenlichaam werkt en hoe ik dit met natuurlijke voeding en supplementen kan ondersteunen. Tijdens het sporten heb ik geleerd dat goed passend materiaal van belang is om de bewegingsvrijheid van de hond te kunnen garanderen.

Vanuit die ervaringen wilde ik heel graag net dat beetje extra kunnen bieden aan mijn klanten en daarom ben ik naast mijn praktijk een webshop begonnen.

In de webshop verkoop ik alleen producten waarmee ik zelf positieve ervaringen heb opgedaan en waarvan ik zeker weet dat het een positief effect heeft/zal hebben op het hondenlichaam.

Neem vooral een kijkje in de webshop of kom op afspraak langs in de fysieke shop! Voor vragen en advies sta ik u graag te woord. Mist u iets in de webshop? Neem dan gerust contact met mij op.

Ik hoop u snel te zien in de webshop of in de fysieke shop.

Veronique Guit