Logo 4 Paws Motion
Exceed PalaMountains
Palamountains, werelds eerste vloeibare multivitaminen & mineralen supplement met 99,5% opname door het lichaam.

Na jarenlang onderzoek op de gerenommeerde Massey University in Nieuw-Zeeland is PalaMOUNTAINS® ontwikkeld. Het is ‘werelds eerste’ vloeibare multivitaminen & mineralen supplement met een buitengewoon opnamepercentage. Deze unieke gepatenteerde formule biedt namelijk een absorptie van 99,5%. PalaMOUNTAINS® is bekend geworden vanwege zijn kwaliteit producten voor een breed scala aan diersoorten. De producten zijn ontwikkeld om de algemene gezondheid en het welzijn te verbeteren.

Wie zijn Palamountains?

The story behind… VitaPower uit Nieuw-Zeeland is een innovator in de diergezondheidsindustrie. Zij leveren wereldwijd wetenschappelijk onderbouwde voedingssupplementen. In 2001 werd PalaMOUNTAINS opgericht, met als doel een uniek en effectief assortiment creëren.

PalaMOUNTAINS® is bekend geworden vanwege zijn kwaliteit producten voor een breed scala aan diersoorten. De producten zijn ontwikkeld om de algemene gezondheid en het welzijn te verbeteren. VitaPower wordt erkend in de diergezondheidsindustrie op het gebied van kwaliteitsproducten. Zij realiseren dit door continu te blijven onderzoeken, dit doen ze in samenwerking met de Massey University en andere geaccrediteerde instituten die wetenschappelijk bewijs van de producten leveren.

Na jarenlang onderzoek op de gerenommeerde Massey University in Nieuw-Zeeland (voorloper op het gebied van diergeneeskunde) is palaMOUNTAINS® ontwikkeld. Het is ‘werelds eerste’ vloeibare multivitaminen & mineralen supplement met een buitengewoon opnamepercentage. Deze unieke gepatenteerde formule biedt namelijk een absorptie van 99,5%. Dit is erg hoog als je kijkt naar vergelijkbare supplementen in pil- of poedervorm, die een gemiddelde opname hebben van 20%.

Het bevat zowel ‘in water’ als ‘in vet oplosbare’ vitaminen en mineralen. PalaMOUNTAINS® is gesuspendeerd. Dit wil zeggen dat er twee stoffen (water en vet) gemengd worden tot een onscheidbare suspensie met, in dit geval, een Omega 3 en 6-vetzuurbasis. Doordat de vitaminen en mineralen zo beschermd blijven, kan het direct worden opgenomen door het dier.

Hierdoor is het resultaat van voeren sneller zichtbaar. Het bevat daarnaast smaakstoffen voor een goede acceptatie. Lees het volledige verhaal op de website.

https://www.palamountains.org/

Mijn persoonlijke ervaring met Palamountains en MyBeau

Ik heb 6 honden waarmee ik werk en sport. We speuren naar stroomstoringen, diesellekkages en olie. Naast het werken besteden we onze vrije tijd in de natuur. We maken lange afstand wandelingen, doen aan canitrail, steppen, fietsen en suppen. We zijn dus erg actief en de honden leveren top prestaties. Om de honden al dit soort activiteiten te laten doen zonder dat ze uitgeput raken, is een balans tussen werk, sport, rust en voeding van uiterst belang.

Hun voeding bestaat uit vers vlees aangevuld met groente, fruit en kruiden uit het seizoen. Om hun voeding compleet te maken, voeg ik de supplementen van Palamountains en MyBeau toe.

De roedel bestaat uit 3 Mechelse herders waarvan er twee senior zijn en het allemaal al wat rustiger aan doen. Om hun in optimale gezondheid en conditie te houden krijgen hun de My Beau versie dagelijks toegevoegd aan hun voeding. De jongste Mechelse herder is nog actief in werk en sport en krijgt daarom de Palamountains Exceed dagelijks toegevoegd aan haar voeding.

De Boxers uit Spanje voeren lichte werkzaamheden uit en houden het vooral bij het wandelen. Beide hebben heupdysplasie en hierdoor kunnen ze niet alle activiteiten doen. Omdat beide Boxers een hoge mate van energie hebben die er dagelijks uit moet en ik hun hierin niet wil belemmeren, krijgen hun beide de Palamountains Bone & Joint toegevoegd aan hun voeding.

Springer Spaniel met allergie klachten

Mijn laatste en jongste hond de Engelse Springer Spaniël is helaas allergisch voor een hoop dingen. Zo kan zij alleen maar het diersoort eend verdragen. In het voorjaar en in de zomer heeft zij ook nog de pech om allergisch te zijn voor meerdere grassoorten en pollen.

Haar klachten bestaan dan uit roodheid en uitslag op haar buik, kleine wondjes in de liezen, oorontstekingen en jeuk. Haar mentale klachten zijn dan stress gevoelig, sneller prikkelbaar, heftiger reageren op haar omgeving. Na echt van alles te hebben geprobeerd, zowel regulier als alternatief, bleven haar klachten aanwezig. Doormiddel van een eliminatie dieet kunnen achter halen dat zij vers vlees eend goed kon verdragen en hiermee de klachten iets minder waren, ben ik toch verder gaan zoeken.

Op advies van Palamountains gestart met het voedingssupplement My Beau. Want een allergie ontstaat doordat het immuunsysteem uit balans is, voedingstoffen niet juist worden opgenomen en verwerkt en hierdoor extra klachten ontstaan. My Beau is een vloeibaar voedingssupplement vol vitaminen en mineralen. Het heeft een opname percentage van 99,5% en daarnaast is het ook nog eens lekker voor de hond. Daar ging ik dan met de zak My Beau en mijn dagboek voor haar aan de slag. Foto’s gemaakt van start, na 2 weken en het resultaat na een maand. Door het toevoegen van My Beau aan haar dagelijkse voeding is haar huid heel rustig, heeft ze geen oorontstekingen meer gehad en is ze nu volledig aan het werk als stroomstoringsspeurhond.

Ik ben om en ga vanaf 10 september 2023 de producten verkopen in de webshop! Plaats je bestelling in de webshop via de link https://4pawsmotion.nl/webshop/