Logo 4 Paws Motion

Merken achter de producten

4 Paws Motion hecht veel waarde aan kwaliteit, duurzaamheid en natuurlijke gezonde producten. De producten die ik verkoop in de webshop dragen bij aan een gezond, gelukkig en actief leven van uw hond. De producten zorgen voor optimale gezondheid en prestatie in werk en sport activiteiten. In de webshop verkoop ik de merken Non-Stop Dogwear, Kivo petfood, Neewa dogsport, Zero DC , Mamut dog nutrition en NML Health. Ik ben continu opzoek naar nieuwe merken die voldoen aan mijn eisen en de visie van de webshop.

  • Non-Stop Dogwear ontwikkeld sport en outdoor producten die gericht zijn op canicross, canitrail, bikejoring, steppen, hiking en outdoor activiteiten. De producten van Non-Stop dogwear zijn stevig, comfortabel en duurzaam. Ze hebben dierenwelzijn hoog in het vaandel en hebben zoals ze zo mooi op zijn Engels zeggen een prachtige slogan: Unleash the potential. Wilt u professioneel materiaal dan is Non-Stop dogwear een echte aanrader!
  • Zero DC is opgericht als familie bedrijf welke zich bezig houdt met hondensportartikelen waaronder tuigen, riemen, halsbanden, jassen en voeding. De producten zijn stevig, lichtgewicht en gaan heel lang mee.
  • Neewa dogsport producten staan in het teken van welzijn van dieren en mensen. Neewa dogsport werkt nauw samen met hondenprofessionals uit Italië. Alle producten zijn hypoallergeen, ademend en duurzaam. Neewa is een kwalitatief goed merk en is ook toegankelijk voor de wat minder gevulde portemonnee.
  • Kivo natural petfood opgericht door Bert van de Vorst en in 1990 overgenomen door zijn schoonzoon. Kivo richt zich op gezonde natuurlijke voeding voor hond en kat zonder kunstmatige geur, kleur en smaakstoffen. Kivo heeft een ruim assortiment voeding van rauw lees voeding tot aan snacks en supplementen. Bij Kivo natural petfood staat gezondheid van het dier zeer hoog in het vaandel. Kivo is tevens sponsor bij het internationale sport evenement Kivo Kempentrail.
  • Mamut dog nutrition biedt gezondheidssupplementen voor sport en werkhonden. Hun producten zijn ontwikkeld in het bijzijn van hondenprofessionals en dierenartsen. Alle supplementen zijn van menselijke kwaliteit. Ze doen continu onderzoek om zo hun producten steeds beter te ontwikkelen.
  • NML Health is een ambitieus en groeiend bedrijf dat sinds 1996 ruim driehonderd gezondheidsproducten voor paard, hond en kat levert aan ruim 900 dierenprofessionals in Nederland, België en nog veel meer landen in Europa en daarbuiten. NML health staat voor het bevorderen van gezondheid van dieren en wil gezondheidsproblemen voorkomen met innovatieve, natuurlijke producten. De producten van NML health die ik verkoop zijn Vetramil en Iceland pet food.

Al deze merken zijn te koop in de webshop via https://4pawsmotion.nl/webshop/