Logo 4 Paws Motion

Retour en Ruilen

Bij 4 Paws Motion is het uiteraard mogelijk uw bestelling te ruilen of retourneren mits je bestelde product niet onder een wettelijke uitzondering valt, zoals hieronder beschreven:

Uitsluiting van het herroepingsrecht is slechts mogelijk voor producten:

  • die door de ondernemer tot stand zijn aangebracht overeenkomstig specificaties van de consument;
  • die duidelijk persoonlijk van aard zijn;
  • die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;
  • die snel kunnen bederven of verouderen;
  • waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de ondernemer geen invloed heeft;
  • voor losse kranten en tijdschriften;
  • voor audio- en video-opnamen en computersoftware waarvan de consument de verzegeling heeft verboeren;
  • voor hygiënische producten waarvan de consument de verzegeling heeft verbroken.

Ruilen en retourneren kan binnen 14 dagen na ontvangst van je complete bestelling. Gebruik hiervoor bij voorkeur het contactformulier op de website. Wilt u liever een email sturen, dan kan dat via info@4pawsmotion.nl.

U kunt het artikel retour sturen naar:
4 Paws Motion
Adelaartlaan 99
5665CW Geldrop

Herroepingsrecht/ Bedenktijd

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen.
U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.

Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen ongeveer 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Als u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@4pawsmotion.nl.
Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product al in goede orde retour ontvangen is. En er geen gebruikerssporen aanwezig zijn op het product. Producten die onder de categorie vleesvoeding vallen kunnen niet worden geretourneerd vanwege de bederfelijkheid van het product.  Producten die onder de categorie supplementen vallen kunnen i.v.m. het verbreken van de verzegeling niet geannuleerd/ retour gezonden worden.