Logo 4 Paws Motion

Wie is Veronique?

Hoi ik ben Veronique Guit.

Ik ben geboren in de grote stad Haarlem, maar woon alweer 11 jaar in de mooie provincie Noord-Brabant.
Ik ben al 16 jaar professioneel actief in de dierenwereld. Van werken in een dierenwinkel tot speurhondengeleidster op Schiphol, een uitlaatservice en mijn succesvolle onderneming K9 STES. Je kan het zo gek niet zeggen of ik heb er ervaring in. Toch miste ik iets in mijn werk. Namelijk het medische aspect, dus ben ik mezelf hierin gaan bijscholen.
In die 16 jaar heb ik zowel in theorie als in de praktijk heel veel mogen leren op het gebied van dieren.

Nog steeds leer ik dagelijks bij en volg ik actief cursussen, trainingen en workshop om nog beter te worden in mijn vakgebied. Mijn ultieme droom is om een volledig holistisch centrum te ontwikkelen waarbij reguliere en alternatieve geneeswijze elkaar ondersteunen en helpen bij een gezond en evenwichtig leven van onze honden.

Mijn hobby’s zijn canicross, steppen, canitrail, hiking, lezen en creatief zijn. Ik ben veel te vinden in het bos of op de heide. Wanneer ik echt wil opladen rij ik naar het strand voor een frisse wind door mijn leven.

Waarom ben ik 4 Paws Motion gaan opzetten?
Als fanatieke sporter met honden, weet ik dat sporten niet alleen goed voor je is, maar je door verkeerd te sporten, te veel te sporten of juist te weinig sporten blessures kan oplopen. Ik ben altijd al nieuwsgierig geweest over de functie van alle lichaamsprocessen die ervoor zorgen dat we doen wat we doen. Wat ik heel graag wilde leren, was hoe dit bij dieren en dan voornamelijk bij honden en paarden werkt. Daarom ben ik me daar doormiddel van opleidingen en cursussen in gaan verdiepen. Van massage tot gedragsbegeleiding ik vind het allemaal net zo interessant. Inmiddels ben ik gediplomeerd allround masseur voor honden en mensen en ben ik gediplomeerd holistisch therapeute voor dieren en mensen. Momenteel volg ik een  internationale opleiding tot honden en paardenosteopaat.

Met 4 Paws Motion wil ik mijn kennis en ervaring inzetten om honden en hun eigenaren te ondersteunen in een juiste balans tussen gezondheid, beweging en ontspanning.
Ik werk zowel op de reguliere als  op een holistische wijze, wat wil zeggen dat ik kijk naar het geheel en niet alleen naar de klacht of naar het symptoom.
Wanneer je hulp of begeleiding zoekt op het gebied van gezondheid, beweging of ontspanning voor je hond en jezelf, dan is 4 Paws Motion het juiste adres.

Ik werk uitsluitend met natuurlijke middelen en op een positieve manier. Bij 4 Paws Motion bestaat er geen kwik fix of een heilig medicijn. Het is juist de combinatie van voeding, therapie, hard werken en een nuchtere kijk op de disbalans.

Wil je meer over mij te weten komen? Of wil je weten of ik iets voor jou en jouw hond kan betekenen?  Maak dan een afspraak, tijdens een kopje koffie of thee leg ik de werkwijze uit en start ik de therapievorm die past bij jou en jouw hond.

Ik zeg altijd: geen mens is hetzelfde, waarom zou dit voor onze honden dan wel zo zijn?