Logo 4 Paws Motion

 

Wie ben ik?

Ik ben Veronique Guit en woon in Geldrop met mijn man en zes honden.  Opgeleid als Natuurkundig adviseur, Massagetherapeut, reiki master, voedingsspecialist, Osteopaat in opleiding.                                                                     

In 2018 ben ik de opleiding allround masseur gaan volgen. Hierin heb ik me gespecialiseerd in Sport massage en energetisch behandelen. Na mijn massage opleiding ben ik in 2020 gestart met de opleiding Natuurkundig adviseur voor dieren met de specialisatie kruiden en voeding. Sinds 2023 volg ik de internationale opleiding Osteopathie voor hond en paard. 

Verder ben ik in het bezit van meerdere diploma’s en certificaten op het gebied van gedrag, training en speuren. Een volledig overzicht is te lezen op de website van mijn onderneming met speurhonden www.k9stes.nl 

Naast mijn opleidingen op het gebied van dieren, ben ik  voedingsdeskundige voor mensen, masseur voor mensen, wandelcoach voor mensen. 

Waarom kiezen voor 4 Paws Motion? 

Binnen mijn praktijk richt ik mij op het ondersteunen van voornamelijk honden middels massage, natuurgeneeskunde en energetische therapie. De honden die bij mij komen zijn zeer uiteenlopend, van een hond die een ontspanningsmassage krijgt, tot een hond met gedragsproblematiek of beperkingen aan het bewegingsapparaat. Maar ook honden die fanatiek aan sport doen, of jonge honden die wat extra ondersteuning nodig hebben tijdens het groeien. 

Hoe ziet de behandeling er uit?

Het exact kunnen vertellen hoe een behandeling eruit ziet kan ik helaas niet, omdat iedere hond een andere manier van behandelen nodig heeft. De basis uitgangspunten in de praktijk zijn rust, respect voor mens en dier, behandelen volgens de natuurgeneeskundige wijze en ervoor zorgen dat het zelf genezend vermogen van het lichaam weer gaat doen wat het behoort te doen.  Tijdens de behandeling geef ik altijd tips mee hoe je als eigenaar je hond zelf kan ondersteunen met diverse technieken.  We streven naar een juiste balans tussen lichaam en geest.  Tijdens de behandeling kijken we naar voeding, leefstijl, weerstand, vitaliteit en algemene gezondheid. 

Hoe lang duurt een behandeling?

De eerste afspraak is een intake in combinatie met de 1ste behandeling en duurt ongeveer 1,5 uur. Het intake consult starten we met een vraag gesprek. Tijdens het gesprek kan de hond op een rustig tempo aan mij wennen en zal ik u meerdere vragen stellen m.b.t de klacht van uw honden. Na het gesprek start er een lichamelijk onderzoek. En als laatste starten we de behandeling.