Logo 4 Paws Motion

Wat zijn de Bach Bloesem Remedies?

Bach Bloesem Remedies zijn vloeibare plantenextracten die emoties ondersteunen. Dr Edward Bach werd in 1886 geboren in Mosley. Dit is een klein plaatsje buiten Birmingham. Dr. Edward Bach was zelf heel fijngevoelig en intuïtief. Door zijn grote liefde voor de natuur en het verlangen om andere mensen te genezen is hij een medische opleiding gaan volgen. Omdat hij al snel leerde dat de reguliere geneeskunde zijn beperkingen had besloot hij verder te studeren in immunologie en werd in 1915 “assistant bacteriologist” bij het University College Hospital. Eind vorige eeuw heeft hij de Bach Bloesem ontdekt. Tijdens zijn ontdekking heeft hij 38 verschillende Bach Bloesem Remedies die allen inwerken op een specifieke emotie gemaakt, welke mens en dier ondersteunen bij negatieve emoties.

Dr. Edward Bach

Bach Bloesem Remedies hebben geen bijwerkingen

Bach Bloesem extracts zijn volledig natuurlijk en kan door mens en dier gebruikt worden. Het gebruik ervan kent geen bijwerkingen.

Je kunt niet verslaafd aan raken en een overdosering is ook niet mogelijk. Het gebruik in combinatie met medicatie of andere behandelvorm kan zonder enig risico omdat de Bloesem de werking van de medicatie niet belemmert.

Uitleg Bach Bloesem Remedie door Dr Bach hem zelf

Alle Bloesems die gebruikt worden bij de therapie zijn afkomstig van planten, struiken en bomen die hoofdzakelijk gevonden zijn Engeland. Alleen de bloesems Olijf en Wijnstok zijn in andere landen gevonden.

Werking

Specifieke bloesems van planten, struiken en bomen van een hogere orde, bezitten door hun trillingsgetal het vermogen om onze menselijke vibraties te versnellen. Ze kunnen onze kanalen voor de boodschappen uit ons spirituele zelf open stellen. Er zijn 38 Bach Bloesems waarvan er 37 gemaakt zijn van echte bloesems van planten, bomen of struiken. Er is 1 Bach Remedie die niet gemaakt is van planten, bomen of struiken maar van water uit een natuurlijk bron.

Bach Bloesem altijd op maat

Ieder flesje wordt op maat samengesteld en afgestemd op de emoties van de behandelde cliënt/patiënt. Elke Bloesem heeft namelijk een specifieke werking voor een specifieke emotie. Combineer voor een juiste werking niet meer dan 6 remedies met elkaar . Voor een optimaal resultaat is het belangrijk om 3 maanden lang de Bach Bloesem Remedie te gebruiken. Sommige merken na een dag al verschil en andere na 14 dagen of een maand.

© Copyright 2022, 4 Paws Motion, auteur Veronique Guit