Logo 4 Paws Motion

Blogs

Reiki alles behalve zweverig

Reiki alles behalve zweverig

Reiki is een Japanse geneeswijze, een energetische manier om te helen en te ondersteunen bij reguliere geneeswijze. De Nederlandse vertaling van reiki is “kracht van de zon” of minder letterlijk “universele energie”. Reiki is een behandelwijze en een zachte manier van healing.
Reiki helpt letterlijk om de levensenergie weer te herstellen. Het brengt lichaam en geest weer in balans.

Reiki is absoluut niet zweverig. Een reiki therapeut/beoefenaar/ master etc. moet juist goed geaard zijn en met beide voeten op de grond staan.

Lees meer
Hotstone massage

Hotstone massage

De eilandbewoners ontwikkelde een zeer effectieve manier van masseren met vulkanische stenen. De warmte die vrijkomt van de stenen zorgen dat spieren loskomen en ontspannen, de doorbloeding wordt verbeterd en lichaam en geest tot rust komt.

Lees meer
Sporten met een jonge hond.

Sporten met een jonge hond.

Voor een pup en jonge hond is het belangrijk om zijn lichaam goed te leren gebruiken. Dit voorkomt op latere leeftijd blessures, onjuist gebruik van het lichaam, slecht gangwerk en onzekerheid. Balans en coördinatie training bereidt jouw pup/ jonge hond voor op de activiteit die hij straks gaat doen.

Lees meer
Kinesiologie taping bij honden

Kinesiologie taping bij honden

Kinesiologie taping is een ondersteunende behandelmethode die kan worden gecombineerd met andere behandelingen zoals massage of stretching. Het is geen wondermiddel en dient NIET ter vervanging van een operatie of behandeling bij de fysiotherapeut.

Lees meer